Kamucafe.com Açılışına ve Daha Büyük Kitleler Adına Başlatmış Olduğumuz Konu Açarak Para Kazanma Aktif Edilmiştir.
Böylelikle hem fikirlerinizi paylaşarak, hem insanları bilgilendirerek hem de işinizi yaparak kazanç elde edebilirsiniz.
KONU ÖZELLİKLERİ;
Açılan konular kategoriye ve içeriğe uygun olmalıdır.
Açılan konu minimum 100 karakter olmalıdır
Açılan konu tanıtım yazısı olmamalı ve link barındırmamalıdır.( RESMİ KURUM LİNKLERİ HARİÇ)
Günlük Maksimum 20 Konu Açabilirsiniz.
Etkinliğe dahil olarak KATEGORİLER
YUKARIDA BELİRTİLMİŞ OLARAK KATEGORİLER ETKİNLİK DAHİLİNDE OLUP, BUNUN DIŞINDA OLAN KATEGORİLER KAZANÇ DIŞI OLMAKTADIR.
ŞARTLAR;
Katılım için bu konu altına katıldığınızı belirtmelisiniz.
Kopyala Yapıştır Tekniği Olmamalı
Ödemeler her ayın 15'inde kişinin belirteceği HESAP NUMARASINA yapılacaktır.
Katılım süreli ve sınırlıdır.
Kullanıcı açtığı her konu için 1TL kazanç elde edecektir.
Kamucafe.com etkinliği süresinden önce durdurma veya uzatma hakkına sahiptir. Katılımcının açtığı konular GÜNLÜK, HAFTALIK ve AYLIK olarak kontrol edilerek kuralına uygun konular hesaplanarak ÖDEME gerçekleştirilir.
Böylelikle hem fikirlerinizi paylaşarak, hem insanları bilgilendirerek hem de işinizi yaparak kazanç elde edebilirsiniz.
KONU ÖZELLİKLERİ;
Açılan konular kategoriye ve içeriğe uygun olmalıdır.
Açılan konu minimum 100 karakter olmalıdır
Açılan konu tanıtım yazısı olmamalı ve link barındırmamalıdır.( RESMİ KURUM LİNKLERİ HARİÇ)
Günlük Maksimum 20 Konu Açabilirsiniz.
Etkinliğe dahil olarak KATEGORİLER
Kamu Personeli
KPSS ve Diğer Sınavlar
SOSYAL YARDIM BAŞVURULARI
SOSYAL HAKLAR
SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİ
ÜNİVERSİTE
ÇALIŞMA YAŞAMI
YUKARIDA BELİRTİLMİŞ OLARAK KATEGORİLER ETKİNLİK DAHİLİNDE OLUP, BUNUN DIŞINDA OLAN KATEGORİLER KAZANÇ DIŞI OLMAKTADIR.
ŞARTLAR;
Katılım için bu konu altına katıldığınızı belirtmelisiniz.
Kopyala Yapıştır Tekniği Olmamalı
Ödemeler her ayın 15'inde kişinin belirteceği HESAP NUMARASINA yapılacaktır.
Katılım süreli ve sınırlıdır.
Kullanıcı açtığı her konu için 1TL kazanç elde edecektir.
Kamucafe.com etkinliği süresinden önce durdurma veya uzatma hakkına sahiptir. Katılımcının açtığı konular GÜNLÜK, HAFTALIK ve AYLIK olarak kontrol edilerek kuralına uygun konular hesaplanarak ÖDEME gerçekleştirilir.